Aug 18, 2010

Som v Bieli s Lulu, Gustom a Ťavou. Ostatní sú v inom časopriestore.
Včera som sa po trojhodinovej ceste autobusom dostala do 70 km vzdialených Piešťan. Zase som bola v kuchyni a táto akcia sa naozaj veľmi vydarila. Veľa útočných labutí, štedrých ľudí, upršaného počasia. Bezmenný sa volá Juraj.
Jedla som jablko v štvorhviezdičkovom hoteli a odfotili sme sa s Jankom Kronerom. Bola som za princeznú. Cez deň slúžka, na večer popoluška v bordových sametových šatách s klobúčikom na hlave.
Vlak nám meškal 60 minút a hrozilo nám, že budeme spať na lavičkách, alebo budeme nútené ísť x kilometrov cez Bratislavu k pratete. Óda na slovenské železnice: Posledný vlak na nás počkal. Nikdy som nesedela vo vlaku radšej. Aj sprievodcovia nás volali princeznami.
Dnes som po výdatnom spánku zjedla rožok s maslom a impulzívne sme sa vybrali do hlavného mesta. Ja s Lulu za pratetou a Gusto s Ťavou po obchodoch. Odniesli sme si pár pokladov v podobe storočného francúzskeho slovníka, spôn do vlasov, náušníc, náramkov, náhrdelníkov, oblečenia, ...
Milujem staré veci. Niečo z nich dýcha. Rovno na mňa. A nesmrdí to. Práve naopak.
Idem pozerať Sex v meste s mojou malou francúzskou učiteľkou :)

1 comment:

  1. Mrzí mě, že tam nejsem s váma, ale věř mi, já za váma určitě někdy dojedu, chci poznat tvé oblíbené místo...užívejte si to tam :-)

    ReplyDelete