Jul 6, 2010

Kristen Stewart bude pre mňa vždy Joan Jett z The Runaways a Robert Pattinson zas Tylerom Stewartom z Remember Me. Myslela som, že navždy budú Bellou a Edwardom, ale uvedomila som si, že im tá rola nesadla. Iba to hrajú. Neprežívajú. Nemám rada Twilight...
Práve som si utrela posledné slzy a uvažujem, aké by to bolo byť niekým, koho má rado toľko ľudí. Koľko ľudí by bolo poznačených keby zomriem? Pár mesiacov a znovu nábeh do normálneho života, alebo večná spomienka. Zomrela mi babička. Poznačilo ma to navždy a to som si počas jej života ani neuvedomovala ako ju mám rada. Otca mám rada, sestru mám rada, mamu mám rada... To všetko si uvedomujem. Aké by to bolo stratiť ich? Chytiť ich studenú ruku, vložiť urnu s popolom do zeme. Vidieť fotky, sedieť na mieste, kde sedávali oni, počuť ich obľúbenú skladbu, vidieť obľúbený film. Toto všetko ma zaujíma, ale neviem, či mi to stojí za to zažiť. Chcem ich tu. Viem, že budem trpieť a do konca života si niečo budem vyčítať. Vyčítala som si aj keď zomrel náš pes. Vyčítam si to všetko a vyčítam si to správne. Narobila som kopu chýb a vôbec som sa nepoučila. Potrebovala by som asi dostať riadnu nakladačku od života. Možno som už dostala, ale pomôže mi to vždy len na pár dní, týždňov. Nemám sa rada. A ani si nezaslúžim aby mal niekto rád mňa.

1 comment:

  1. Ale ja te mama rada a rozhodne nejsem sama:-) Kazdy delame chyby a zdaleka ne vsichni se z nich pouci. Sama toho nejsem schopna...ale vycitanim si toho asi nicemu nepomuzeme.

    ReplyDelete