Nov 23, 2011

Moja spotreba mandaríniek dosahuje kritický bod. Dneska som ich zjedla desať. Ďalšie kilo na mňa čaká v chladničke. Pred chvíľou som si objednala nové topánky. Na narodeniny. Šedé s bielymi bodkami. Za posledných 5 mesiacov pribudlo v mojom šatníku okolo 20 párov. Nie vždy je dobré zarábať si. Potom hrozí, že sa budete musieť s topánkami (alebo iným kusom odevu, na ktorý ste uchylní) deliť o posteľ.
Trpím chorobným šťastím. Niekedy si sama sebe leziem na nervy s tým optimizmom a úsmevom na tvári. Kompenzujú mi to však návaly zlosti a zúfalosti. Väčšinou ich zažívam pri učení (teda vtedy, keď rozmýšľam nad tým, že by som sa mala učiť), v škole, alebo v nedefinovateľných chvíľach.
Padla mi zo steny fotky. Za tri dni má malá Paťa narodeniny. Minulý rok som jej nedala darček, lebo som neprišla na dosť vhodnú alternatívu. Tento rok jej všetko vynahradím! Sľubujem. Rada darčeky nakupujem, ale nerada ich vymýšľam.
Za dva dni idem smerom k Prahe. Skôr smerom k šťastiu.Opäť zažijem pár desiatok hodín v tej najlepšej spoločnosti aká existuje. Nechcem myslieť na nedeľné popoludnie, ale stále sa mi tlačí pred oči. Nič to, raz spolu budeme do konca.





4 comments:

  1. Pocuj stale, 10 mandariniek je slaby priemer, ja ich dam dva krat tolko a este by som kludne dalsich 10 zvladla :)

    ReplyDelete
  2. já mandarinky moc nemusím, ale za to na ty botky jsem zvědavá :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    ReplyDelete
  3. Mandarinky a pomeranče miluji, neskutečně se mi líbí ta vůně, která se uvolnuje , když je loupeš :-) Vždy mi připomenou Vánoce :-)

    ReplyDelete