Apr 29, 2011

Nerozumiem celému tomu ošiaľu ohľadom královskej svatby. Keď som videla Kate v šatách ako bozká svojho manžela, chcelo sa mi plakať. Od žiaľu.
Nechcem sa vydať. Ten deň by som rada zažila, ale to potom nie. Ak raz nájdem toho pravého (alebo tú pravú), zinscenujem to. Navlečiem sa do niečoho čierneho, možno bieleho, vyzujem sa, poviem áno na nejakú smiešnu otázku a pôjdem ďalej. Manželstvo je zbytočné zlo. Nikdy si ničím nechcem byť istá. To by ma veľmi rýchlo prestalo baviť.
Mimochodom, teória o trojitom androgýnovi je u mňa vskutku nepoužiteľná. Som prevelice žiarlivá, i keď to nedávam moc najavo. Nerada sa bozkávam pred obecenstvom a tiež na verejnosti nerada rozdávam nežné dotyky. To by malo byť iba doma a len s mierou, nech je to vzácne. Nech to neomrzí.
Chcem mať polovičku, čo mi strelí facku, keď sa prejaví moje výbušné alter ego. Chcem niekoho, kto ma aspoň trochu okreše. Potrebujem to. Ak si niekto trúfne byť na mňa 24 hodín denne (to hádam nie), oprava, vtedy keď sme spolu, stále milý, bude zle. Rýchlo ma to prejde. Potrebujem neistotu, aby boli všetky moje zmysly napäté.
To je moja predstava lásky.


3 comments: