May 29, 2011

Včera som krásne zmokla a následnej aj uschla nad lavórom ovsenej kaše s brusnicami. Potom som zažila krásny príbeh s päťeurovkou, ale to by bolo na dlho a to sa mi nechce. I tak sa nad tým stále usmievam.
Marike zase vďačím za objavenie Shtoora a pekne strávený čas. Už sa tak nebojím vyššieho veku. Neznamená to, že budem mať na krku deti a manžela. Jednoducho budem ešte krajšia než som (áno, niekedy sa mám rada). A taktiež nezávislejšia. Dúfam.








 















May 25, 2011

Namiesto učenia sa flákam. Pozerám filmy, alebo pozerám do blba. Som zvedavá, aké prekvapenie ma čaká na konci roka.
Už sa teším na 22. júl. Odlietam do Paríža a potom odchádzam do Bordeaux. Prídem až začiatkom septembra, takže žiadne Slovensko, žiadna úzkoprsosť (domyslite si citoslovce yeah, ktoré nemám rada).
Popíjam si malinové pivo (NEradler) a čítam Dekameron. V 14. storočí vedeli spisovatelia naozaj obratne popísať koitus.


Moje tučné krivé prsty



Môj deduško pri mojom laptope


Moja tri roky stará absolvenská práca





Ja so žltačkou pri učení


Obľúbená nočná košeľa od Lu


Nové knihy



Neupratujem, iba tak vyzerám

May 22, 2011

Celý týždeň musím držať diétu, aby som zvládla víkendy. V piatok som sa popasovala s tým najväčším hamburgerom aký som kedy videla a už nikdy v živote vidieť nechcem. Včera to zas bola pol kilová pizza, z ktorej polovička i tak ostala na ocot. Už nejem!
Mám v izbe strašný neporiadok a nechce sa mi to tu upratať. Určite to poznáte. Na klavíri oblečenie a platne, na zemi oblečenie a kabelky, na stolíku oblečenie a knihy, na stoličke oblečenie a zošity, na posteli oblečenie a ja a časopisy. Ach tie nedele. Asi vytiahnem psa a pôjdem preč z tohto domu hrôzy.
















Môj budúci pes!