Feb 23, 2011

Som Holden Caulfield, ktorý si zobral k srdcu slová svojej malej sestry Phoebe.
"Napadlo ma, že možno z toho dostanem zápaľ pľúc a zomriem. Predstavil som si, ako mi prídu na pohreb milióny kreténeov."
Jedine tak neuveriteľne nezveličujem ako on. Taký človek by si to mohol odpustiť. Neznášam to, fakt. Najradšej mám časť, v ktorej je s Carlom Luceom a potom mám tiež rada tie tri "debilky", čo pália za hercami.
Tá kniha je taká skvelá, že mám chuť zavolať Salingerovi vždy, keď ju dočítam. Asi by som mala pekne vysoké účty, keby žije.

Prehrabujem sa The 500 Greatest Songs of All Time a som veľmi rozpačitá...

Blondie (odporúčam zakryť oči pri počúvaní)

Všetky diametrálne odlišné, ale skvostné!

Moja mama, v mojom veku. Fotka z absolventského tabla.

Feb 22, 2011

Každý deň chodím so psami von. Sú to dve prerastené mrciny (mimochodom, milované mrciny). Už ani ťahať nevedia. Je to úžasný relax pre moju hlavu.
Dnes som si kúpila tabak. Je to taký malý test. Učím sa baliť cigarety a pravdupovediac, zatiaľ chutia odporne. Ale tak. Lepšie než tabletky, nie?
Rozhodla som sa ísť na ples. Budem fotiť. Som zvedavá, ako to dopadne. Pôjdem za cundru. Nie kvôli desaťcentimetrovým opätkom, ale priesvitnej blúzke a aj polopriesvitnej sukni (keď som na priamom svetle). Teším sa na reakcie sestričiek.

Za vypočutie stojí toto, toto a toto(to mala byť zima zo štyroch ročných odobí, ale tie verzie na YT sú príšerné).












Feb 18, 2011

O jedno kilo ľahšia, o štyri knihy ťažšia a o pár zmetených informácií bohatšia. To je bilancia pobytu v Prahe. Vďaka mojej deravej hlave a odpornej bolesti brucha, som si zabudla u susedov foťák. Takže bez neho budem musieť pár týždňov vydržať. Uf. Budem to tu zásobovať staršími, dosiaľ neuverejnenými kúskami.
Jedno z najsilnejších...